خب، این یکی از ترفندهای اینستاگرام مخصوص کسانی است که دوست ندارند هیچ ردی از خود به جای بگذارند. خوشبختانه اینستاگرام هم این امکان را برای کاربرانش فراهم کرده است. برای این کار به قسمت Options (علامت چرخ‌دنده در آیفون و آیپد و علامت ۳ نقطه در اندروید) در صفحه‌ی پروفایل خود بروید. در منویی که برای‌تان باز می‌شود روی گزینه Clear Search History کلیک کنید و سپس Yes, I’m sure را انتخاب کنید.


تاریخ : سه شنبه 15 بهمن 1398 | 01:04 ق.ظ | نویسنده : مدیر | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات